Grattis!

Måste börja med att säga grattis till älsklingen som klarade uppkörningen idag! :)
tror nog jag blev gladare en han! :)

idag har ja inte gjort så mycket (som vanligt) .. vaknade fem imorse av världens värk, men den gick över efter en stund, så då la jag mig och läste någon timme och väntade på att få väcka älsklingen som skulle vara vid trafikskolan kl sju :) sen somnade jag om och vaknade och stutsade upp när han kom hem! :)

Sen gick jag hem ill Ida och drack lite kaffe och tjålade skit.. så ringde sanna och emelie och hörde om jag skulle med till rusta som öppnade idag, självklart skulle jag det! :)
När dom kom och hämtade mig fick vi pizza pengar av sanna för att samul klarar uppkörningen, och ännumer paket till bebisen :D Fick en sån fin laban handdug och snuttefilt! Tack så jätte mycke :D du är så himla snäll, tänk om ungen visste hur bortskämd den är redan nu ^^, sanna kommer ju med små paket var och varannan dag :D

Iallafall åkte vi till rusta, s¨å stog det nån vakt där för de va kö utanför, för att de inte skulle bli för trångt inne i affären antagligen.. och när han såg mig kom han fram och fråga om jag ville gå in i gången och sätta mig i deras hambock, och att den va jätte bekväm, men jag tackade nej och skrattade lite, så frågade han igen om jag va säker på att jag inte ville det, tackade nej igen. Sen efter ett par sekunder verkade han få dåligt samvete och kom fram och sa att vi kunde få gå in (före dom andra ;) ) för han tyckte inte jag skulle stå där ute, för de va ju så kallt och omd e skulle hända nått, så vi tacka så mycke och gick in! haha de va så gullit så! Emelie och Sanna tyckte jag skulle följa med dom överallt nu ;)

Sen kom Älsklingen och Larry och hämtade upp mig så åkte vi och handlade lite och köpte pizza :)


Sökt ny lägenhet har vi också gjort, en trea :) ska ringa imorgon och höra när vi kan kika på den, var dock en som va före oss, så nu får vi hålla tummarna :)

Sjuuuk!!

Sjuk igen! Vart förkyld en månad typ, men nu har de blivit värre igen! Så ont i halsen så jag vaknar flera ggr per natt!
Fick strepsils av Sanna, så halsen känns mycke bättre nu, så himla skönt, sen några ipren också!

Rocky är så mysig och har legat och sovigt brevid mig under duntäcket och kikat lite på sing along :)
Han har vart på promenar med Farfar pelle idag han :) och på kvällen gick mammsen ut med han och så lämnade hon matlåda till mig.. orkar inte laga mat när man är sjuk :P så fick hon en halv marabou som tack! haha :)

idag började älsklingen 14.00, dom skulle ha ett 36 timmars shift stackrarna, uch va jobbigt att stå ute och jobba i 10 minusgrader hela natten, jobbigt på dagen också såklart, dom måste ju bli sjukt trötta.. så tycker jag lite synd om mig som kanske inte kommer höra nått från han förens på måndag morgon! :(
Låg och kollade på våra bästa år för nån dag sen, då låg Sami med huvudet på Lucas mage, å då blev jag att sakna älsklingen så mycke så jag blev helt tårögd =P Kan inte föreställa mig hur de ska bli att vara utan han nästan hela sommaren!

Fick två ordentliga förvärkar idag också, stod i köket och bad till gud att det skulle sluta :P, mår på tok för dåligt nu för att klara av en förlossning, så han får gärna stanna där inne ett par dagar till, men så fort jag är frisk är han så välkommen ut :)

och nu är de nån som har hicka där inne känner jag :) hela magen guppar upp och ner :)
Kan inte fatta att det bara är 2 veckor kvar.. man kan liksom inte föreställa sig hur nått kommer bli, kan knappt fatta att det finns en bebis där inne på riktigt :)


Fått påskägg också :) fick glass och 6st av mina favoritskålar av sanna, så fick bebisen också påskägg :) ett Bamse-sett med handuk och baby borstar :) hon är så go dendär sanna <3

image75
Nu har pojken våran blitt så stor :) min odåga och min lilla kärlek

vecka 38

Ännu en dag utan älsklingen, och det är så fruktansvärt tomt!
Dagen har vart upp och ner.. både skratt och gråt!
Fick besök av Syster min på morgonen, drack lite cappucino och pratade lite, så trevligt så:)
Sen senare på eftermiddagen kom I, hennes mamma och lillesyster förbi och fikade lite!

Tappade min tandborste i toaletten också för den delen :) ramlade ur badrumsskåpet, ner i handfatet och stutsa rakt ner i toan.. hehe tur att de inte är långt te willys :)


Kollade på "inte utan min dotter" igår kväll, sett den förut också men fyfasen vad hämsk den är,
man kan riktigt känna hur paniken kryper i kroppen, nej uch uch, tur att dom kom hem tillslut iaf!
Ikväll efter 2½ män blir det nog att kika på "happy feet",  och sen lägga sig och fortsätta läsa boken om Anna Nicole Smith, lånade de av S igår så har inte kommit så långt, men den verkar vara riktigt bra! :)
Så svart att hitta bra "läsställning" i sängen bara, ligger man på rygg känns de som att inälvorna krossas så får ligga på sidan me kuddar under både magen och armen, ser ut som en riktig michilingubbe, tycker synd om mig själv =) haha.

image74
vecka 38 (37+0)

Miss you Darling!

Nu har älsklingen åkt iväg och jobbat, nu är han nere i Malmö.. ska vara där minst en vecka, men kan bli upp till tio dagar.
Sju åkte han imorse, men endå är det redan så himla tomt :(
och man märker så väl på Rocky att han saknar han,
ligger vid dörren och väntar.. Satta på högtalartelefonen när han ringde och rocky blev helt galen och sprang och kollade runt sig och fatta inte nå vart det kom ifrån :)

Annars har dagen gått fort, slappade på soffan och kolla på de vanliga,
Nanny, montel williams show, våra bästa år, Oprah, Rachel Ray, våra bästa år igen, Ohpra igen och Dr phil,
Haha tragiskt det låter :D men faktum är att jag inte gör så mycket mer vettigt, går ut och går med hunden emellanåt bara :P  Jobbigt och ansträngande att gå sträckorna i lägenheten bara.. jaja snart är detta över iaf :)
Städa har jag också hunnit med, fast blir att fortsätta imorgon.

Älsklingens syster och mamma kom förbi också, hans mamma tog med Rocky på en riktig långpromenad medans jag och S åkte hem te dom (lånade lite filmer och en bok) sen åkte vi och handlade.
Stod den konstigaste människan i kassan breve oss :D Hahaha hon pratade i sån speed fart, 580 typ, med sig själv, "jag å mina hundar, man ska respektera mig å mina hundar" sen en massa obegripligt man inte hörde ett dugg av, tänkte först om hon hade handsfree men icke, hon stog och pratade ut i tomma intet, så såg hon så rolig ut (förlåt vet att man inte ska säga så) men kunde inte hålla mig för skratt.. så köpte hon nog en 30påsar med soppor, får se om hon klarar äta upp dedär innan bäst före datumet :P



Igår så fick vi hem skötbordet :) så farmor och älsklingen höll på att bygga ihop det,
och jag och farfar drack kaffe och kollade på :) ..
men de blev jätte fint, är supernöjd, vill bara ha lite å fylla de med nu! får ta de när pengarna kommer :)



Ååå jag saknar dig redan älskling! hur ska vi klara oss utan dig hela sommaren :( <3
4 året nu och du betyder så otroligt mycket <3 helt underbar är du!

Imorgon (18mars) är det 20 dagar kvar till BF :)
ber för gud att slippa gå över tiden, för nu vill jag ha dig här hos mig <3


30 dagar till BF.

Fyfan, idag är de ingen bra dag, min rygg värker så det känns som den ska gå av.
Kan inte ligga sitta eller stå, allt är obekvämt och värker, känner sig som en 90 åring i kroppen,
och stor och klumpig.. ser ut som nån michilingubbe när man ska resa sig från sittande till liggande.
Hoppas de är över snart, känns som man inte orkar en sekund till! tänk om det kunde vara lika underbart å roande att vara gravid som det är i alla filmer! :) Visst är de kul å helt underbart när man känner lillen ligga å puffa där inne,
om man räknar bort kickarna så de känns som revbenen ska gå av, eller kickarna som gör att man nästan kissar på sig, eller dom som gör attd e känns som magen ska slitas i två delar.
Nej nu vill jag ha min älskade bebis hos mig!

Idag ska älsklingens lillesyster sova här, de är kul :) får se om vi ska kika på nån film ikväll..
just nu är dom ute och går med rocky, fick stanan hemma :) inge kul å gå me nån som går saktare en nån med rulator och gungar som en pingvin :P
Fick föressten två jätte fina bodys av älsklingens storesyster ( en av mina bästa vänner) med döskallar på :)


30 Dagar kvar till BF :)  funderar på att rammla i en trapp eller hoppa från soffan för att se om man kan få igång skiten ;) hehe.


Vecka 36 (35+1)

Nu var de ett tag sen igen jag uppdaterade :)
Händer inte så mycket spännande just nu så finns inte mycket att skriva!
Inte gjort mycke idag, tvättat upp lite bebiskläder som hänger på tork nu, ska stryka dom och vika in imorgon :)
Mysigt att hålla på att fixa lite, det börjar ju faktiskt närma sig nu!
Köpt byrå till bebiskläderna också, vi har bara 2 garderober här i lägenheten och dom är verkligen propfulla, så den fick stå i hallen, blev faktiskt bra :) fyller ut lite + att den kommer att passa jätte bra till dom andra möblerna, skötborde å spjälsängen och det. Bäddat i vagnen också :)



Får se när trippen till ikea blir.. köpa skötbordet och kanske spjälsängen, skönt att ha den hemma iaf,
tills man inte ska ha vaggan längre.. så blir det nog att köpa lite annat små plock :) kanske babygym och sånt :)
Salvor å lite mer blöjor.



En månad kvar.. nu man börjar bli lite nervös, tycker jag hör skräck-förlossningshistorier överallt!
Folk som spricker så de sprutar blod på väggarna, blir sydda utan bedövning, och 30 timmars förlossningar,
puuh börjar gruva mig!.. hoppas verligen att de kommer gå bra.. nu man börjar oroa sig för att de skulle vara nått fel på bebisen också :/ men antar att det är sånt som alla oroar sig för.

Ska bli skönt att bli av med magen :P ont i knän och rygg, flåsar som man sprungit maraton när man ska gå från soffan till toan.. vakna hundra ggr per natt (så karln håller på att bli tokig) Har iaf köpt halsbrännetabletter nu, annars va ja upp och spydde ett par ggr per natt.

image73
Vecka 36 (35+1)


RSS 2.0