Nya tag!

Idag va vi på skallgång igen, men fortfarande inte ett spår..

Skallgång imorgon med, kl nio, samling vid polishuset! Se till att vara där nu! Ju fler ju bättre.. 600 eleverfrån högbergsskolan va lediga idag, och nästan inte en enda av dom va där..
skärpning!

Kopierat

Kopierad text av Jenny (spirelli.blogg.se) Tyckte det va bra skrivet!

Man hittar en svart skinnjacka, men det är inte Jimmys. Hur stor är procenten att någon skulle ha "tappat" en svart skinnjacka bara sådär? Plånbok och nån väska hade också blivit upphittad men det var inte heller något som tillhörde Jimmy. Känns som att det är nån som vill jävlas. Blir så irriterad!

Och sen den här taxichauffören. Ja menar, nu var det ju tydligen inte Jimmy som blivit misshandlad, men om man SER att några killar slår ner en annan och skallar personen flera gånger, ringer man inte då åtminstone polisen?! Jävligt lågt tycker jag.

Natten till lördagen, för 2 veckor sedan, försvann även en man i 41-års åldern på natten när han var påväg hem från krogen i Hallstahammar. Är det inte lite mysko? - för fallet är nästan identiskt. Han är fortfarande inte hittad..
Det finns artikel att läsa om det på;


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=849888&rss=554


Viktigt!

ETT VIKTIGT MEDDELANDE
Polisen intresserad av ALLA som ens var på stan fredag kväll, kvittar vart dom var, om dom sett nått eller inte, men polisen vill komma i kontakt med dom för att se om dom kanske såg nån som var på stan dom kände igen.. som i sin tur kanske såg nån som kanske såg nått annat. Så sprid vidare att verkligen alla som var på stan, elelr vet nån som var de, tar kontakt med polisen. Spelar ingen roll om ni tror att polisen redan har de uppgifter ni sitter på, Ring!


Även om du tror att du inte sitter på information så kanske du gör det, tänk efter och även om det är högst omöjligt att någonting hör ihop, ring ändå! Det kan vara ditt tips som gör att jimmy hittas, om du sett nånting konstigt eller vad som helst. ring, det kan hjälpa till så otroligt mycke!


Ny Skallgång!



SKALLGÅNG idag (FREDAG)
Samling utanförpolishuset kl 09.00!

Viktigt att ni sprider runt detta, och att alla som kan kommer!!

_________________________________________________________________________


Tycker det är grymmt dåligt att endast 40-50 prsoner i hela ludvika är med och letar!
En spark i röven till alla arbetslösa ungdommar och vuxna som bara sitter hemma om dagarna!
Släpa er dit imorgon och hjälp att leta, ju fler som kommer ju bättre!
Tänkom det hade varit erat barn, eller eran anhörig,då hade ni velat att så många som möjligt hade letat, ellerhur?


VIKTGT

Idag blir det skallgång kl 11 med poliser.
Samling utanför polisstationen!    

VIKTIGT ATT NI SPRIDER DETTA VIDARE

Skallgång!

Ny skallgång idag!
Samling kl 12:00 vid okq8,
sprid vidare till alla ni kan och känner!
om man inte kan komma precis vid 12 tiden. ring 0736363099 när ni vill var med.

signalement



22-årige Jimmy Bäckman, hemmahörande i Ludvika, är sedan natten till lördag försvunnen efter en utekväll med vänner på nöjesstället Solo vid Grand Hotell i Ludvika. Han sågs lämna lokalerna efter midnatt och sedan dess har ingen sett honom.

När anhöriga inte hade hört av 22-åringen på lördagskvällen tog de kontakt med polisen.

I nuläget ser polisen ingen naturlig förklaring till försvinnandet och därför har Yngve Andersson, biträdande kriminalchef i Ludvika, tagit beslut om inleda en brottsundersökning. Rubriceringen är i nuläget människorov.

Jimmy Bäckman är inte känd i någon form av brottsliga handlingar, utan beskrivs som en skötsam person av de som känner honom. Han beskrivs även som en typ av "rockare" och brukar därför ofta vara sminkad när han går ut på krogen.

Signalement:

  • ca 185 cm lång smal kroppsbyggnad
  • långt, ljust hår
  • Klädsel: blåa stuprörsjeans, svart skinnjacka, nitbälte och Converse-skor


Kontakta de numert som är skrivet sön den 23:e


Efterlysning!




ALLA håll ögon/öron öppna och kontakta 0736363099 / 0736138840
om ni vet hört eller nånting från JIMMY BÄCKMAN de senaste 2 dygnen.

Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Rikskrim kommer till Ludvika idag för att söka efter honom.

Han är 22 år gammal och bor i Ludvika. Sprid det här vidare .


Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Sågs senast på krogen solo i här i stan, Han är nu efterlyst i polisens alla system.


trött

Inatt vaknade Benjamin vid ett tiden, och han somnade inte om förens vid fyra!! så jag kände mig levande död inatt.. slocknade brevid honom tillslut.
Sen startade dagen med en promenad i regn.. :P

Idag blir det bara att vara hemma och ta det lungt!

Måndag

Benji somnade inte förens vid halv 11 ikväll.. han va jätte knölig med supertrött.. men sen somnade han tillslut iaf :) så nu sover han nog till nio imorgon bitti iaf :) ..
Idag har jag lagat mat igen :) Första vändan blev det korv,spagetti och grönsaker, riktigt gott.. han åt som bara den.. sen andra gången blev det plättar, det gickockså hem för grabben :).. får se vad vi hittar på imorgon :)

Idag kom Jenny och Emil hit, följde med henne  påDollar,hon skulle köpa gardiner till Emils rum :) och jag köpte balsam. (väldigt interesant att veta;) )

Sen gick vi hem hit och käkade kakor och beställde Pizza :)
Jag fick äran att passa Emil medans jenny åkte och hämtade dom..så jag och Samuel stod och dansade med dom på vardagsrums golvet.. Benjamin tycker det är jätte kul, han skrattar som bara den, men Emil tyckte inte nå vidare om det =)
Så åkte samul till gnestad,kommer hempå fredag iaf! får seom bror kommer hit nått i veckan,så jag kan göra en tårta åt han, han fyllde år idag nämligen :) Grattis Grattis!:)

Sitter och dricker te, äter rosa kakor och kollarpå Ghost Whisperer.

Fått två kort av Jenny från dopet, slänger uppdom.. lägger upp dom andra när hon skickat dom :)



Dop

Ja igår va ju Emilsdop! de va verkligen hur fint som helst! :) skrutten..
och en massa fina doppresenter fick han. Sen bjöds det påen massa gott fika :)

Efter dopet åkte jag, sanna och maria till Nisses och kikade, hitta de inge kul..
men fick med mig en chipspåse och en cola hem iaf ;)

Sen åkte jag och Sanna och hämtade upp min bror :) han följde med mig ut med Rocky, och Sanna va uppe och passade prinsen :) .. sen åkte hon vidare hemtill sin karl.
Gjorde iordning kycklinggryta till mig och Mathias, förvånad över att jag kunde laga sågod mat!;)
Sen blev det chipsoch skräckfilm :) en av dom va ricktigt äcklig..nån där dom slaktade människor på tunnelbanan,sen såg vi nån till jag max payn tror jag den hette..och seed .. bra äcklig!
Prinsen vaknade vid halv 11, och fick han inte att somna om förens vid halv 2!! men då blev de lite sovmorgon imorse iaf :)


Idag har ja inte gjort mkt, städat lite,såkom gubben min hem vid halv sex.. vi har kikat påandra avenyn och myst bara..


Pusshej!

firande

Kom hemför ett tag sen, har ju vart iväg och firat jörgen!
Glögg, pepparkakor med wiskeyost och en massa tårta blev det! jätte gott :)
En massa fina presenter fick han! Parfym, pyamas, ansiktskrämer, meditations bok och skiva.. mm
Benjamin fick smaka typ ½ tesked vaniljglass och enliten bit pepparkaka, de va nog riktigt gott det :)

Testade mig på att göra egen mat år honnom idag, blev hemmagjort mos och köttbullar.. ingen höjdare.. han rös från topp till tå.. testade en burkmat, mildthaigryta, och den va nog ännu värre.. så han fick välling tillslut, då blev han nöjd och glad.. men imorgon tänkte jag nog göra pannkaka åt honnom,  för det brukar väl barn gilla!

Dop imorgon!:) finaste Emil.. ska bli kul :) ett tag sen vi sågs.. nu igen :P


Samuel åker tillbaka och jobbar imorgon bitti också, nu ska han ner till skåne.. jobba ett 12 timmarspas, sen åka hem igen.. sen sover han hemma och åker till Gnestad på måndag!


Snart blir det att kika påidol som vi missade.. men samuel lagar mat.. japp :) halv 12 på natten! =)


Puss


Promenad

Idag va jag och Maria ut på enlångpromenad.. det blev nog 1½ timme iaf! riktigt skönt..
Sen va jag hamma hos mamma och pappa en sväng, så jag och Mathias deladepåen grillad kyckling :) det är ju hur gott som helst!

På lördag ska vi på Emils dop :)

Och grattis till jörgen som fyller år idag :) eftersom han och Samuel är och jobbar blir det att gratta honom imorgon!


Funderar på att börja göra egen mat till Benjamin.. har bara testat en gång,ådå va han mycke mindre.. blir ju ganskadyrt, han äter två stora burkmat om dagen.. sen är det ju allt annat med.. :) men är det nån som har nå tipps på vad man kan göra? vadkan dom äta och inte?

Skulle träffa kusin malin i veckan,ska bli kul, ses ju så himla sällan!!


Nu ska jag göra lite vanilj te och kolla på 2½ men! ha det bra

Örebro

Igår va vi till universitets sjukhuset i örebro, till handkirurgen med Benjamin :)
Vi pratade lite om hur operationen skulle gå till, hon berättade lite hur dom skulle göra och så.
Skulle få en tid på senvåren så det blir väl till Maj.. Tre dagar ska vi vara där..
Första dagen så ska dom röntga hans hand, sen visa oss runt och berätta lite, sen sover vi kvar för morgonen efter så ska han fasta, sen söver dom honnom och gör ingreppet.. själva operationen kommer ta 1½ timme.. sen får jag sitta med honnom på uppvaket.. sen stannar vi kvar över natten igen för att se att allt gått bra, och så han kan få bra smärtlindring om han får ont!
Samuel kommer sova på hotell då, för bara en får sova kvar där med honnom.. men han får vara där under dagen, men bara jag får vara där på uppvaket! Uch va man ommer gråta.. även fast det är ett litet ingrepp.. men se sin älsade lilla ligga där!

Vi åkte till örebro vid halv 11.. tog kanske 10 min att gå därifrån till sjuhuset, så vi passade på att kika i lite affärer och ta en fika.. sen gick tåget hem igen kl fem, så då gick vi och kolla affärer och käkade..
Benjamin va så himla duktig!!! Även fast han fått setat näst intill hela dagen, va han så glad, inte en enda tår eller en sur min! villken underbar unge jag har! finaste killen i hela världen!

Söndag

Idag har de vart en seg dag.. men vi vaknade till lite när Alex kom på besök.
Sen traskade vi hem till Maria och resten i familjen och hälsade på en sväng,och sen vidare hem och käkade.. köpmat som vanligt :P

Andra avenyn har det nyss kollats på också, så himla bra ju! ;)

På tisdag bär det av till örebro med Benjis tumme, men ingen operation.. bara undersökning!
Fasar för när den dagen kommer :O ingen vill ju se sitt älskade barn nedsövt.


Nej har inge skoj att skriva..

Eller jo! :) Benji har hunnit bli hela7 månader.
Och grattis Till Alex som fyller år i morgon!

Kramhej

Hejhej

Nu sitter jag hemma hos ida :)
Idag ska vi faktiskt gå ut på silverdollar! ska bli jätte kul.. va jätte länge sen vi va ut ihop!
Älsklingen ska också ut idag, med Larry, så Benjamin sover hos mormor inatt, och det tror jag kommer gå hur bra som helst! .. men självklart saknar man honom.. min skrutt unge.. :)

Vad ska ni hitta på Ikväll?


min syster

När min lillasyster Mikaela va en 2-3år, då bodde vi på pluto.. (ett område nära stan)
Hursom helst så sov hon mellan mamma och pappa i sängen.. och då hade hon vaknat vid 5 påmorgonkvisten, utan att väcka mamma och pappa.. hon satte på sig gummistövlarna, och hade bara blöja på sig.. sen öppnade hon fönstret i deras sovrum och hoppade ut! hon hadesprungit till framsidan där porten var och ringt på porttelefonen, men den hade pappa stängt av över natten.. så där sprang hon runt pågatan 2/3 år,iklädd blöja och gummistövlar.
Pappa vaknade tillslut och skrek rakt utnär han såg att fönstret var uppet, hanoch mamma flög upp och sprang ut..och där gick hon omkring med en snäll tantsom hade försöktfått redapå vart hon bodde nånstans!
Villken skitunge va! Efter det blev det spärrpå fönstren kan jag lova! Och tur att den gick så bra som det gjorde, är ju bara en smal trotoar sen en väg! ..

Och när hon va liten och va ute i sandlådan berättade hon alltid för dagispersonal (de låg ett dagisdär med) och alla mammor m allt bus dendär Birger Nordh minsann gjorde, tex ritade på hela våra väggar där hemma..så när mamma kom ut en dag  tog dom modet till sig att fråga henne vem dendär Birger Nordh va som alltid gjorde massa sattyg! Då var det morfar hon skyllde allt på, allt bus som hon gjorde =)

Visst är väl barn goa :)



Tacco

Igår va Jenny och Emil hit på kaffe :)
Benjamin drog ner min kaffe kopp, men som tur va va det ingen som brände sig.. första gången jag glömde ställa undan den och de tog nog inte ens en sekund! .. Tur att det gick bra iaf :/ Min stolsdyna belv däremot kaffig :) Men har tvättsuga imorgon så!

Sen så åkte vi iväg med Sanna och Maria och handlade lite på Willys.
Samuel tänkte bjuda på taccos :)
Och så tog vi en långpromenad med Rocky, riktigt skönt ute.. är glad att snön börjar smälta bort!
Sen satte Samuel igång att laga maten.. blev kanongott.

Idag ska jag förlja med Sanna ochlämna av Samuel i borlänge, så åker han iväg på jobb!
Tydligen skulle de inte bli jobb över helgen iaf.. så skönt! =) Mensom sagt, man ska aldrig bli glad, fördet ändras stup i kvarten!


Sitter och Dricker vanilj te nu, ur min superfina kopp jag fick av Ida när jag fyllde år! :)
Drack det jäämt när ja va gravid förra vintern.. sensåg jag att Maria hade köpt hemsånt.. ochdå blev jag såsugen, så va tvungen att köpa det jag med :)


Hoppas mina skor kommer snart :) Blev fejk uggs från HMs barnavdelning! ;)

Godmorgon

Ska snart sätta igång att städa!
Prinsen sover sin morgon lur nu :)

Vi får besök av Jenny och Emil idag också, ska bli trevligt :) Var länge sen vi sågs nu!!
och Emil har nog hunnit bli jätte stor!

Så skajag byta gardiner också, dom vita och lila jag hade i köket, dom ska in i sovrummet..passar bättre med dom till våra fruktansvärda krupp tapeter vi har där inne..
Så ska dom svarta från sovrummet in i vardagsrummet, blir så fjuttit med panelgardiner.. så de blir nog bra :)

Sen måste jag ner i tvättstugan och boka tid.. de väller över med tvätt :( uch uch..


natt och dag

Vilken skillnad det är när Samuel jobbar natt och dag.
Har han jobbat natt så är han uppe halva natten, och sover till ett, om inte längre på eftermiddagarna när han kommer hem.
Jobbar han dag,  dåär han dö trött och har redan sovit en stund på soffan innan klockan 22.
Och går upp tidigt, som idag fick jag sovmorgon, och när jag gick upp kl 10, då hade han redan lagat mat! haha
Igår va Samuel sådär jätte trött, så vi gick in och la oss, sen ringde hans mobil..så jag sprang upp och svarade för jag inte ville att han skulle vakna, tänkte att de va nån fullis som ville ha skjuss..men så är det svärmor på andra endan..
"Sover ni?? men klockan är ju bara tio!"  Snacka om pensionärs varning på oss!

Igår

Igår va Sanna här och hälsade på :)
När det började bli mörk ute ute så gav vi oss iväg till Kyrkogården, gud va fint det var..
Ljus precis överallt! jätte vackert!
Var jobbigt att se Johanna och Daniels grav, har inte vart där innan.. Johanna vär en tjej jag jobbade ihop med, och Daniel en kille jag gick i samma klass som både mellanstadiet och högstadiet.. Det rann tårar för både mig och Sanna..

Idag ska vi inte göra nått speciellt, blir nog bara att vara hemma.. har ingen lust alls att gå ut i dehär vädret..
jag avskyr snö och kyla!


ikea

Lägger upp kort på hur de blev med sängen och nya köksbordet

   

Lite kort!


   

RSS 2.0