lördag

Igår tog vi bussen in till stan och mötte upp farmor på stan, blev en fika på engel och en tur på stan,
hon shoppade loss på kläder till olivia, han knappt se vad det var förnågot haha.. en hel hög.
och benjamin fick ett kuvär med pengar som han ska ha med sig i morgon när vi åker till jönköping.. hon är så go hon
sen träffade jag upp jenny g och vi åkte hem till henne och gjorde oss i ordning inför kvällen.
sen åkte vi ner på stan mot kvällen och mötte upp ida och begav oss till trädgården.

och idag så kom malin i morse och hämtade benjamin, han fick följa med henne till borlänge och kolla på drag rejsing eller va det heter.. han verkar ha haft en toppen dag.. han va så glad när han kom hem och ögonen va stora som golfbollar när han berättade om allt dom gjort.. man blir lycklig ända in i hjärtat, så sa han har haft kul mamma.. mitt lilla troll som börjar bli så stor.

i morgon bär det av till jönköping, ska bli så roligt. kommer nog en massa bild uppdate.
blir att åka med bara benjmin, kommer nog sakna ihjäl mig efter olivia, men ska bli så mysigt på samma gång att få vara med benjamin  kunna ge honom all sin uppmärksamhet å hitta på lite roliga saker

fick 2 karl larsson tavlor av mamma idag, så himla fina.. älskar dom


nej nu ska jag koka lite kaffe.. rätt trist att blogga när man inte kan göra smilisar och stora bokstäver hehe





tack malin för att du gav benjamin en jätterolig dag



torsdag

trött är ju ordet man kan börja med.. men endå är man vaken halva nätterna.. det lär det bli ändring på.

är rätt sur på min dator som är halvt paj efter att jag råkat spilla ut en kokhet kopp kaffe över den, min mobil och mig..efter ett bra tags putsande med tops så fungerar tangetbordet och tutc paden men jag kan inte skriva siffror eller göra tecken så det lär jag kopiera. men ska be bror min kika på den sen om det går att fixas.

idag har vart en riktigt mysig dag.. har vart hos lisa på face it och slingat håret.. blev riktigt nöjd så nu ska jag inte pillra med det på ett bra tag  
när jag var klar där mötte jag upp sanna och maria på stan, kikade en vända sen gick vi och fikade.

i morgon är det utång som står på listan



syster la ut en bild på olivia på sin fb och så var det någon som ritat av henne och skicat bilden, så jag måste ju bara visa.. så himla fint



sen en bild på min fina kille lär jag ju lägga upp


onsdag

Idag har jag, barnen & faster Sanna, vart och hälsat på gammel mormor Maj i hennes stuga!
Haft en jätte trevlig dag faktiskt och Benjamin fick kolla på kossor, så va hans dagg gjord :)
På vägen hem svängde vi förbi och handlade färg och penslar, handling på willys och plockade upp syster och mamma på vägen som ska sova här.
Kitty har hjälpt mig packa, har packar ner såntdär som man inte har nån användning för som jag ska ha med mig.
Så ska fortsätta packa lite i morgon.
Sen har jag målat Benjamins lilla bord och stolar svart, och så har jag målat köksbordet antikvitt.. men det är ett par lager kvar på det. Stolarna ligger så långt in i förrådet så får lugna mig en stund med dom.

Så imorgon ska jag åka å kolla på en lägenhet.. och FÖRHOPPNINGS vis en till nästa vecka.. vid en annan hyresvärd.. och det är väl den jag hoppas på nu, en trea i centrum på 94 kvadrat.. Men det var någon som skulle kika på den, men hon skulle höra av sig på måndag om dom ville ha den eller inte.. så nu är det bara att hålla tummarna.

Nej nu måste jag nog försöka sova..






Liten Benjamin








Liten Olivia



It's so good like this, these are times I miss
The memories, I hope they'll never fade
Glowing embers lie across the sky

Måndag

ligger i sängen och tänkte precis sova, men det va nyss någon som röck i dörrhandtaget.. skitläskigt.
Gick dit och kollade med kitty i telefonen men såg inget.. så förhoppningsvis var det bara en katt eller något.. uch man blir ju rätt skakis :/

Idag har jag och barnen träffat faster Sanna..vi åkte ner till stan och fixade inloggning till mitt konto på ludvikahem så jag skulle kunna söka lite lägenheter,
har sökt tre stycken nu, och en minut efter jag sökt en fick jag ett mail om erbjudande.. så den måste ha gått ut precis!.. men det var 4 st  till som sökt den, men tänkte iaf boka en visning. Sen ringa till farstukvisten å höra, skulle gjort det idag men hade glömt min mobil vid maria!

Är galet trött idag, gått in i dörrpostar, försökt stoppa in napp i munnen på barnen fast dom redan hade, sprang runt och letade efter locket till olivias mago pure som jag redan hade satt på osv osv.. :P
Hon har inte alls vart nöjd idag.. om jag försökt sätta henne i gåstolen, hoppgungan eller va på golvet har hon skrikigt så hon nästan kräkts och blivit helt hysterisk så fort hon inte såg mig och fick 100 procent uppmärksamhet.
Så att bada benny va ett riktigt skrik-kalas, på den lilla tiden jag satte henne i gåstolen för att tvätta hans hår hade hon skrikigt sig blöt av svett.. lilla skruttan.. man vet inte alls vart man ska ta vägen när dom blir sådär.

I morgon ska jag faster Sanna & Barnen åka ut till gammelmormor Maj i hennes stuga, så får Benjamin kolla på lite kossor.. det tycker han verkligen om :)
Sen på onsdag så kommer Linda, Milton & Vincent på besök,
på torsdag så ska jag slinga håret, och på fredag så ska jag ut på krogen faktiskt :O
Sen nästa vecka så åker jag och barnen iväg.. kul att ha lite att se fram emot :)

Sen tror jag jag ska börja packa lite smått.. sånna saker som man endå inte använder, gå igenom saker ute i förrådet med.

Uch nu lät de som nån stod å visslade utanför vårt sovrumsfönster.. :/ Nej fy fasen det är stunder som dessa man borde ha en karl :P






Finaste ungarna i världen!

Are you happy now with all the choices you've made?
Are there times in life when you know you should've stayed?
Did you compromise and then realize the price was too much to pay?
Winners and losers, which one will you be today?


Söndag

Mycket som har hänt nu, och fort har det gått!
Kan tänka mig att det finns många nyfikna ;) och det får ni nog fortsätta vara.
Men det som hänt är ett beslut som båda två kommer må bäst av, och det känns bra för oss båda.
Även om det säkert kommer vara jobbast för Benjamin ,så får man tänka att så länge mamma och pappa mår bra så kommer även han att göra det. Kärleken till barnen är ju alltid densamma!


Idag har jag och Benjamin vart vid mamma/mormor en vända, sen kom faster sanna & farbror Idriz och hämtade upp oss Och vi åkte till farmor.
Benjamin la beslag på Idriz ett par timmar.. dom spelade fotboll och skulle gå promenader runt huset och leka i lekstugan :) När vi väl kom hem så somnade han som en stock så fort han la sig i sängen!
Olivia somnade också ganska tidigt trotts att hon sov en bra stund vid farmor.
Olivia är mer vild en tam.. hon är verkligen inte stilla en sekund.. ställer sig på huvudet och kastar sig fram.. och drar upp sig så hon nästan står på knä. sen sätter hon sig upp fast ganska sido lutad, och försöker hela tiden krypa iväg :) .. inte ens när hon ska sova ligger hon still.. efter att ha fort runt som en propeller 100 varv i sängen å ligger på alla möjliga konstiga vis och börjar "slappna av" så ligger hon å sparkar med benen tills hon somnar.. :) En dag med otorligt stark vilja :P

I morgon ska vi bara ha en hemma mys dag.. va ute på gården och strosa och bara ta det lungt!
På tisdag blir det att handla färg till lite prylar som ska målas.
Nästa vecka ska jag och barnen åka i väg en vecka, även om det är skönt att vara hemma kan de va både kul och nyttit att komma iväg ett tag :)

Nej nu är det nog sovdax!


Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar er.
Att vara mamma är den finaste gåvan man kan få,
Med er vid sin sida klarar man allt, finns inget som är viktigare eller vädefullare än er! <3



Söndag

Börjar inlägger med 2 super fina kort på mina älsklingar





Sådär! :)




Resan till uppsala gick jätte bra! Kom farm i god tid, och tog bara 10 minuter från stationen till sjukhuset.. så vi satt ett bra tag och fikade vid ett cafe som hette fågelsången.. kanon mysigt!
Vi gick upp på avdelningen för att vi skulle ta lite prover på Olivia eftersom dom aldrig ringde upp på vårdcentralen här hemma.
Dom gjorde om remisserna vi hade med oss, så gick vi ner till labb och väntade.. sen kom vi till labb och dom sa att man inte skulle ta provena efter kl 10.. så hon ringde till ludvika och fixade så vi skulle få komma dit, gjorde om remisserna igen så det skulle passa systemet i ludvika. Så vi gick ner till cafeterian och åt och tog det lungt. Sen gick vi upp till avdelningen igen, och så frågade dom om vi tog proverna.. så sa vi att dom sagt att de inte gick.. så hon blev lite irreterad på dom på labb för dom skulle tydligen tas endå :) Så vi fick knata ner igen.. va en 5 rör och pappersremiss dom skulle ta.. Olivia va kanon duktig.. och vi hade riktigt trevligt med dom där inne.. en va så stressad så fört tappade hon ut lite blod ur ett rör.. sen tappade hon ut ett helt rör.. stackarna men dom va ensamma på hela uppsala lasarett på labb.

Mötet gick jätte bra! Hennes värden har legat så bra att vi bara behöver ta prov en gång i veckan nu!
Så undersökte dom henne och kollade utvecklingen.. och läkaren sa att hon til och med va tidig.. så de va skönt!
Hon vägde 6140 men minns inte hur lång hon va. Sen berätta hon en väldigt kul sak men tänker inte säga något innan det är hel klart.. hoppas!

Efter mötet så träffade vi Flora och hennes mamma frida.. så himla trevliga :) ska lägga ut lite kort å film sen men har de inte på denna dator.


Helgen har spenderat hos svärmor med stockholms besök.. väldigt trevligt har det vart.

Idag sover mamma, kitty & Louse här.. också himlans trevligt, så nu ska jag tvinga mamma att göra mig sällskap medans jag städar.


          


Tisdag

Idag har det vart en riktigt bra dag!
Linda, Milton & Vincent kom hit på besök.. vi satt ute på gården och drack kaffe medans barnen lekte!

Så håller jag på att pottträna Benjamin.. går riktigt bra faktiskt, han är duktig.
3e dagen nu.. hänt lite olyckor nmen det är sånt som händer.
Han har bara haft blöja när han sover & åker bil

Nu på kvällsingen så va Benjamin med Malin, Kitty & Lossan och badade,
sånna stunder man får passa på att bara vara!


På torsdag så ska Olivia till Uppsala.
Samuel ska va borta i två veckor så han kan inte följa med, så tar med mig svärmor i stället.. tar tåket ner.
Nån som vet om det är långt till sjukhuset från stationen?
Denna gången blir det bara en vända över dagen..
Träffa läkarna & dietisterna.. blir nog lite smakportions prat, sen fixa intyg om hennes mat som vi måste ha när vi åker till grekland.. ska bli så härligt.. två månader kvar, blir borta i två veckor!
Sen skulle ja ta nå blodprov på henne i nått rör.. eller inte jag men nån på vårdcentralen.. men har ring dit 3 gånger och så säger dom att vi ringer upp dig bla bla i eftermiddag lägg på luren typ.. men dom har inte ringt inte.. säkert massa sommarvikarier.. drygt i alla fall.. har fler tider jag måste boka.. bland annat blodprovet som jag ska skicka till tobias registret.


När jag jämför dom här korten tycker jag nog jag passar bättre i mörkt hår!

  



Lite kort på barnen från idag!

        


change

   


lördag

Orkar inte skriva så mycket, så lägger in kort istället vad vi har haft för oss :)

Igår var jag på ludvikafesten.. hade riktigt trevligt!! :)
Idag va vi ner med Benjamin till tivolit och kollade på doris och knäckebröderna.
Vi flöt okstavligen bort i värmen.. så vi åkte hem till svärmor och badade i deras pool!
Underbart.. Jag Sanna Och Benjamin lekte hajar ;)


Ludvikafesten dag 1;



Ludvikafesten dag 2;




Kolmorden;




Lek med Emil;



Midsommar;



Bad med Rocky & Dexter;





Hemma dagar;








Sen har Olivia börjat att ställa sig i krypställning och även försökt ta ett steg :)
Sen säller hon ner fötterna i marken, rumpan rakit i luften och huvuder rakt ner i marken!
Det går undan.. så det sysslar hon med mest hela tiden nu.
Försökte at kort när hon stod i krypställning men det gick inge vidare :P








RSS 2.0