Söndag

Börjar inlägger med 2 super fina kort på mina älsklingar

Sådär! :)
Resan till uppsala gick jätte bra! Kom farm i god tid, och tog bara 10 minuter från stationen till sjukhuset.. så vi satt ett bra tag och fikade vid ett cafe som hette fågelsången.. kanon mysigt!
Vi gick upp på avdelningen för att vi skulle ta lite prover på Olivia eftersom dom aldrig ringde upp på vårdcentralen här hemma.
Dom gjorde om remisserna vi hade med oss, så gick vi ner till labb och väntade.. sen kom vi till labb och dom sa att man inte skulle ta provena efter kl 10.. så hon ringde till ludvika och fixade så vi skulle få komma dit, gjorde om remisserna igen så det skulle passa systemet i ludvika. Så vi gick ner till cafeterian och åt och tog det lungt. Sen gick vi upp till avdelningen igen, och så frågade dom om vi tog proverna.. så sa vi att dom sagt att de inte gick.. så hon blev lite irreterad på dom på labb för dom skulle tydligen tas endå :) Så vi fick knata ner igen.. va en 5 rör och pappersremiss dom skulle ta.. Olivia va kanon duktig.. och vi hade riktigt trevligt med dom där inne.. en va så stressad så fört tappade hon ut lite blod ur ett rör.. sen tappade hon ut ett helt rör.. stackarna men dom va ensamma på hela uppsala lasarett på labb.

Mötet gick jätte bra! Hennes värden har legat så bra att vi bara behöver ta prov en gång i veckan nu!
Så undersökte dom henne och kollade utvecklingen.. och läkaren sa att hon til och med va tidig.. så de va skönt!
Hon vägde 6140 men minns inte hur lång hon va. Sen berätta hon en väldigt kul sak men tänker inte säga något innan det är hel klart.. hoppas!

Efter mötet så träffade vi Flora och hennes mamma frida.. så himla trevliga :) ska lägga ut lite kort å film sen men har de inte på denna dator.


Helgen har spenderat hos svärmor med stockholms besök.. väldigt trevligt har det vart.

Idag sover mamma, kitty & Louse här.. också himlans trevligt, så nu ska jag tvinga mamma att göra mig sällskap medans jag städar.


          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0