Hemma igen

Nu är vi hemma igen!
Och allt har gått jätte bra :)
Han har vart så himla duktig. Och alla läkare har vart jätte bra, den dagen vi kom så kom alla läkare upp i omgångar och träffade Benjamin och pratade med honom så han skulle känna igen dom lite.
Han fick välja färg på bandaget med, och då valde han ett grönt :)
Har har vart väldigt trygg och visste hela tiden vad som skulle hända.. sen fick vi ett litet häfte vi kunde kolla i, och pratade mycket om masken han skulle få på munnen osv.
Det absolut roligaste tyckte han nog det var att åka i sängen genom korridorerna när han skulle ner till operationen. Sen hängde vi all lediga tid inne på lekterapin. Benjamin verkade njuta till fullo att få ha mammas 100%iga uppmärksamhet, och har vart på strålande humör från vi kom till att vi åkte hem!
Redan några timmar efter han vaknade från narkosen va han på benen och åt en massa och så va vi inne på lekterapin. Han plockar saker med handen, har till och med hålt i en sked och ätit med den. Klagar inte alls på att han har ont och sista gången han fick smärstillande va igår kväll! Han har vart så duktig och modig :)

Här kommer lite kort

Lunchade innan vi skulle träffa narkosläkaren

  Väntrummet
Sen fick vi komma upp till vårat rum på avdelning 26

 


På kvällen och morgonen fick han duscha med nått speciellt medel, sen fick han ha handen i vatten 10 min, och embla salva där dom skulle sätta infarten

   Sen kom dom in och hämtade oss och körde ner prinsen till operationen, åka på sängen va så kul!
När vi kom ner så låg det en nalle med operationskläder på bordet där dom skulle bära över Benjamin, den höll han hårt vid :) Läkarna va super duktiga och pratade med honom hela tiden och tokade sig, och Benjamin va riktig lugn och trygg. När han fick masken för munnen så fick han 'lådsas' blåsa upp en ballong. Sen somnade han, och jag gick darrande och gråtfärdig där ifrån :P
Efter ungefär 2½ ringde dom ner mig till uppvaket, så fick jag sitta där tills han vaknade.
Det va nog de jobbigaste tror jag.. han såg så himla liten ut där bland alla slangar och droppet!
Men när han vaknade sen for han upp i sängen och pratade. Lite vimmelkantig men glad och trött.
Sen fick han ett diplom och en modighets medalj :)

   Sen åkte vi upp till rummet. Han åt massor, sen låg vi i sängen och myste och kollade på barnkanalen tills han fick myror i brallan och vi gick iväg och lekte.

   
Idag hängde vi bara på lekterapin, tills gammelfarmor kom och hämtade oss och vi begav oss hemmåt :)
Benjamins "dokor nalle" diplom och modighetsmedalj"
Älskar dig så mycket och är så stolt över dig Benjamin <3
Och all personal och alla läkare har vart fantastiska


Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskade unge..det svider i hjärtat när man ser bilderna av en liten duktig Benjamin <3 <3 <3 Skönt att det gick bra och att det är över!

2011-02-04 @ 20:32:54
Postat av: Lotta

Åhh hjärtat då! Satt och blev lite tårögd när jag läste hur duktig han varit och såg bilderna på honom. Snutte! Skönt att allt gick bra! :) Ge honom en stoooor kram från Moster Lotta! :D

2011-02-04 @ 22:27:05
URL: http://lottagustafsson.blogg.se/
Postat av: Faster

Säger som moster Lotta, man blev lite tårögd av att se honom med alla sladdar.. men han är ju världens duktigaste <3 pusssar och kramar i massor!

2011-02-05 @ 12:23:31
URL: http://charmagedon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0