dax för uppdate

Känns som många inlägg börjar med att det va länge sen man skrev.. och det är det nu så tycker det är dax för uppdatering!
Idag mötte jag upp mamma på stan, skrev över kontraktet på huset på mig.. och det känns så jäkla skönt! Vi skålade med kaffe efteråt!

Sanna hämtade upp mig och barnen vid mamma när hon slutade jobbet, så plockade vi upp Maria och åkte ner till stan för att fika :) väldigt trevilgt, känns som evigheter sen man gjorde det.
Benny och Lillis sov vid mamma i natt och han hade gått upp halv fem på morgonen, så  jag kan lova att det va skönt på slutet att vi va tre stycken som höll koll på honom ;D
När vi kom hem till maria ställde han sig och kastade ut köttbullar ur fönstret, jaga katten och drog henne i svansen osv.. men han somnade gott sen i alla fall!
Jag och Sanna drog iväg och tränade stepp.. det är ju jäkligt kul men jag har noll taktkännsla.. sen när jag väl fått in stegen i huvudet så är de nån som klappar med handen typ, så är allt som bortblåst!! trist, men tror ingen i vår familj har så mycke takt i kroppen.. tex när vi dansar ser det ut som det är taget ur "Leffes dansskola"

Nu på kvällen har jag, maria och lossan setat och tjålat om allt mellan himmel och jord.. gammla minnen.. och skvaller ;)

I morgon ska vi hem till älskade skogen efter en två dagars semester i stan!


RSS 2.0